Elcor blir en del av tic elkas/Eegholm-gruppen

Den norske eltavleprodusenten Elcor blir en del av tic elkas/Eegholm-gruppen. Elcor slutter seg til den eksisterende gruppen bestående av tic elkas og Eegholm Group og etablerer dermed en solid nordisk plattform, støttet av den nordiske kapitalfondet Axcel.


Frank Müntzberg, konsernsjef, uttaler: “Vi er begeistret for å få en så sterk norsk bedrift med i gruppen, og vi ser frem til å samarbeide med ledelsen og de ansatte for å finne synergier og utnytte hverandres ferdigheter med sikte på å vokse i Skandinavia.”

Elcor’s nåværende ledelse og organisasjon i Norge vil forbli intakt og fortsetter med å utvikle virksomheten slik de har gjort suksessfullt de siste mange år. Samtidig blir Elcor en del av en større gruppe, der både ansatte og kunder vil dra nytte av samarbeidet på tvers av gruppen.

Knut Husebø, administrerende direktør for Elcor, ser en lys fremtid for Elcor og gruppen. Han sier: “Å være en del av denne gruppen gir oss mulighet til å skalere noen av de produksjonsideene som har vist seg å være svært effektive for oss, og integrere dem i større skala. Elcor og tic elkas/Eegholm-gruppen er drevet av den samme ideologien, noe som, sammen med vår gode kjemi, gjør meg svært begeistret for vårt fremtidige samarbeid.”

Axcel-partner Christoffer Müller sier: «Elcor passer utmerket inn i gruppen med sine dyktige medarbeidere og sterke posisjon på det norske markedet. Takket være dette partnerskapet mellom ledende aktører i bransjen, er gruppen nå ett skritt nærmere å bli markedsleder i Nordeuropa.»

Handelen er endelig betinget av myndighetenes godkjenning.


Om tic elkas/Eegholm-gruppen
tic elkas og Eegholm utgjør til sammen en ledende virksomhet som tilbyr komplette løsninger innen eltavler og relaterte tjenester. Dette inkluderer design av eltavler, produksjon av maskinvare, programvareautomatisering, installasjon og andre tjenester. For mer informasjon, besøk www.ticelkas.dk eller www.eegholm.dk/eegholm-group.

Om Elcor

Elcor, en av Skandinavias ledende tavleprodusenter, har mer enn 30 års erfaring med å levere elektriske paneler til en bred rekke bransjer. Fra offshore-installasjoner til maritime prosjekter og landbaserte bygninger, har Elcor et rykte for kvalitet og brukervennlighet. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO9001:2015 og ISO14001:2015 samt andre internasjonale standarder, noe som gjør dem til en god partner for prosjekter som krever pålitelige el-kraft- og automasjonstavler. Elcor’s nærhet til markedet gir dem mulighet til å levere skreddersydde løsninger med korte leveringstider. For mer informasjon, besøk www.elcor.no.

Om Axcel
Axcel ble grunnlagt i 1994 og er et nordisk kapitalfond med fokus på fire sektorer: teknologi, forretningstjenester og industri, helse og forbruker. Vårt team i Stockholm og København har 30 års erfaring med å bygge opp virksomheter gjennom en samarbeidsorientert tankegang og en strukturert tilnærming til verdiskapning. Axcel har reist syv fond med en samlet kapital på ca. € 4,1 milliarder fra nordiske og internasjonale investorer. Axcel ejer for øyeblikket 21 selskaper med hovedkontorer på tvers av Norden og har foretatt i alt 71 plattformsinvesteringer, 300 add-ons og 50 exits. For mer informasjon, besøk www.axcel.dk.

For ytterligere informasjon, kontakt:

tic elkas/Eegholm Group:
Frank Müntzberg, konsernsjef
Tel.: +45 51 21 62 85
E-post: fm@ticelkas.dk

Elcor:
Knut Husebø, administrerende direktør
Tel.: +47 913 29 600
E-post: knut.husebo@elcor.no

Axcel:
Christoffer Müller, partner
Tel.: +45 29 38 53 66
E-post: cm@axcel.dk