Kvalitet og brukervennlighet
er kjernen i alt vi gjør

Med over tretti års erfaring innen tavledesign og fabrikasjon,
produserer vi skreddersydde løsninger med korte leveringstider.

Topp kvalitet i alle ledd

Vi er stolte over å ha de beste fagfolkene!

Kjernen og hjertet

Vårt motto er «Rett vare til rett tid», og dette er noe vi legger vår integritet og ære i.

Vi er en organisasjon som er kjent for stor «knowhow» innen produksjon av driftssikre løsninger av høy kvalitet, brukervennlighet og lave livssykluskostnader. Med over 30 års erfaring vet vi hvilke krav som stilles til planlegging, bygging, rehabilitering og oppstart av elektrotavler.

Hvem er vi

Kvalitet og brukervennlighet er kjernen i alt vi gjør. Med vår nærhet til markedet og en unik kompetanse innen tavledesign og fabrikasjon, kan vi levere skreddersydde løsninger med korte leveringstider. Nærhet til produksjon gir våre kunder en svært kostnadseffektiv prosjektoppfølging og testing av tavlesystemene.

Elcor er et navn som forteller mye om hva vi driver med. Navnet er sammensatt av ordene ”Elektro” og ”Core”. Dette understreker at i alle elektriske installasjoner vil selve kjernen, eller hjertet, av et anlegg være tavlene. 

Vi har en organisasjon som er kjent for stor «knowhow» innen produksjon av driftssikre løsninger av høy kvalitet, brukervennlighet og lave livssykluskostnader. Som en fabrikatuavhengig tavlebygger har vi fleksibiliteten som trengs for å skreddersy nøyaktig de elektropaneler og tavlesystemer kunden har behov for.

Med flere avdelinger i Norge har vi en unik nærhet til markedet, og vi setter vår ære i å levere ferdige og testede produkter til avtalt tid.

Fem grunnleggere, anført av Knut Husebø, etablerte Forus Elektro Automatikk AS i 1990 med det formål å bygge elektrotavler. Firmaet har utviklet seg til å bli en av Nordens største tavlebyggere. Dette har skjedd ved naturlig økning i ordrer, ansettelse av nye medarbeidere og oppkjøp av andre firma. Forus Elektro Automatikk AS skiftet navn til Elcor AS august 2014.

Elcor er i dag Nordens største fabrikk innen elektro- og automasjonstavler og leverer «hjertet» i alle installasjonene. Vårt hovedkontor finner du i Stavanger med avdelinger i Hokksund og Skarnes. Vi leverer til alle segmenter innen industri, landbasert, offshore og maritim.

Elcor er en uavhengig aktør og dette sørger for at våre ingeniører kan tilpasse og skreddersy løsninger til kundens unike behov.

I Elcor brenner vi for et trygt og godt arbeidsmiljø. I tillegg til vårt fokus på faglig ekspertise, kvalitetssikring og trygghet i alle ledd, er våre ansattes ve og vel viktig for vår utvikling og suksess. 

Hos oss skal det være godt å være både ansatte og kunde. 

Vi er Skandinavias ledende tavleprodusent

Som komplett leverandør til alle applikasjoner innen automasjon og kraftfordeling, spiller vi en viktig rolle i de fleste bransjer.

Våre styrker

Fremoverlent

Vi har optimal
logistikk, kommunikasjon o
g benytter effektive
metoder og utstyr.

Lagspiller

I Elcor spiller vi
hverandre gode og
sammen skaper vi en
trivelig arbeidsplass.

Kompetanse

Vi har en
unik kompetanse
innen tavledesign
og fabrikasjon.

Vi bryr oss

Vi bryr oss
om hverandre.
Slik blir vi gode
sammen.

Ryddig

Orden og struktur på jobb som gir et trivelig og mer effektivt sted og jobbe. Dette gjenspeiles også i våre leveranser til kunden. 

Med Elcor inn
i fremtiden

I en verden som blir mer og mer digitalisert med behov for smidig informasjonsflyt, er tavlen en kritisk del av drift og optimalisering i alle samfunnsfunksjoner. Vi bruker derfor kun anerkjente og utprøvde produkter, og er en foretrukken partner for de de mest etablerte produsentene i verden.

Elcor er blant annet partnere med Siemens, Schneider Electric og ABB. Vi er sertifisert til å bygge Sivacon S8, Prisma, Cubic, Elsteel, Striebel & John, som noen eksempler.

Vi er en fabrikatuavhengig leverandør, noe som gir oss en frihet til å velge de optimale produktene sammen med våre kunder.


Våre kunder kan føle seg trygge på at vi er med dem inn i fremtiden. Innovasjon og vårt fokus på bærekraft gjør oss rustet til å møte kommende tiders krav og forventninger.

Fasiliteter

Elcor har produksjonsavdelinger i Stavanger, Hokksund og Skarnes. Elcor har som mål å være en spydspiss innen hms- og kvalitetsarbeid.

Stavanger
Vi disponerer moderne og funksjonelle lokaler sentralt plassert på Forus. Kontor, lager og produksjonslokalene er på hele 7000 m2. Produksjonslokalene er godt utstyrt med nødvendig verktøy som trykkluft, løftebord, teststasjoner, CNC maskin, momentverktøy, stanseverktøy og hydraulisk bearbeidingsverktøy for skinner. På Forus har vi også egne produksjonslokaler for skiltavdelingen og for produksjon av treemballasje. Serviceavdelingen i Stavanger utfører alle typer service oppdrag inkludert termografering av elektrosystemer.

Hokksund
Avdelingen i flyttet fra Mjøndalen september 2017 til Hokksund der har vi ca 2800 m2 lokaler fordelt på mekanisk forberedelse, produksjon av elektrotavler, lager og kontor. Avdelingen har egne engineering-ressurser som samarbeider tett med kunde under definisjon og design av kundespesifikke løsninger. Avdelingen i Hokksund har en egen serviceavdeling som utfører nyinstallasjon, ombygginger og service på kundenes tavlesystem.

Skarnes
Vår avdeling på Skarnes er en produksjonsenhet med 1200 m2 produksjonshall og et salgskontor. Avdelingen består av 15 ansatte.

Oslo/Lørenskog
Vårt strategisk plasserte salgskontor for å betjene det sentrale Oslo og Østlandet

Vi er elektriske

Skandinavias største innen elektro- og automasjonspaneler.